Acasa > Alte servicii

Traim timpuri in care lucrurile evolueaza cu foarte mare repeziciune si in care suntem extrem de solicitati pentru a ne adapta cat mai rapid schimbarilor care au loc zi de zi. In aceste conditii este important sa ne preocupam pentru optimizarea si dezvoltarea noastra personala, astfel incat sa reusim sa ne pastram echilibrul psihologic si sa ne crestem calitatea vietii.

Este important sa generam cat mai multe idei, sa le supunem criticii ori sa fim noi vocea critica pentru ideile altora. In acest fel vom reusi sa intelegem si sa acceptam mai usor ca o idee are o multitudine de fatete si ca fiecare dintre aceste fatete poate reprezenta aceeasi realitate, filtrata prin prisma experientei unui alt individ.

In cadrul cabinetului psihologic se pot desfasura sedinte de grup, fie ca este vorba despre consiliere de familie sau consiliere pe diferite teme specifice.

Poti fi chiar tu cel care propune temele pe marginea carora sa cream un grup de discutii sau de suport.

De asemenea, poti participa la workshop-urile sau speach-urile pentru care iti voi lasa detaliile aici.

Nu ezita sa te programezi folosind formularul de programare on-line, sa imi lasi un mesaj folosind campul corespunzator de pe site sau sa ma suni la numarul afisat pentru a stabili o intalnire.