BINE AȚI VENIT, SUFLETE PERECHE
Ne naștem în relații, creștem și ne manifestăm toată viața în relații.
Relația este reprezentată de spațiul dintre noi, iar spațiul acesta poate să fie unul de creștere și dezvoltare a individului, ori, dimpotrivă, unul care îl limitează.

Relația romantică este spațiul în care ar trebui să ne putem manifesta cel mai autentic, mai complex și mai profund, fară să simțim teama de judecată, de abandon sau de pedeapsă.

Cu toate acestea, din punct de vedere psihologic, intrăm în relația romantică învăluiți de farmecul îndrăgostirii, iar pe măsură ce înaintăm în ea descoperim “bagajele” cu care a intrat fiecare dintre noi în acest spațiu relațional.

În valiza lui, fiecare dintre parteneri are strategiile de relaționare învățate până atunci, modul său de manifestare și solicitare a afecțiunii, așteptările, fricile ori eventualele blocaje.

În cadrul ședințelor de cuplu veți avea ocazia să deveniți conștienți de bagajul propriu, iar una dintre premizele unei relații armonioase pe termen lung este alegerea de a o trăi conștient și asumat.

Odată conștienți de propriul bagaj, de cum el influențează dinamica din relație, îi vom mulțumi și vom lăsa în urmă acea parte de care nu mai avem nevoie mai departe.

Psiholog Ștefania Luca
Consiliere de cuplu
În această călătorie veți învăța:

  • cum să vă dezvăluiți cu răbdare și blândețe caracteristicile, nevoile și dorințele proprii;

  • cum să urmăriți curioși și să descoperiți universul interior al partenerului;

  • cum să împărtășiți duioșie și admirație, în loc de critică și reproș;

  • cum să folosiți acea parte din bagajul personal care vă ghidează să vă orientați unul înspre celălalt și să cultivați emoții pozitive;

  • cum să gestionați mai eficient conflictele;

  • cum să onorați visele și aspirațiile partenerului;

  • cum sa încununați toată această călătorie cu construirea unui sens comun în relație;

Este o călătorie complexă, care necesită implicare conștientă, dar în care vă voi ghida pas cu pas. Putem începe călătoria împreună, indiferent la care dintre etape vă aflați în prezent.

Relația romantică este una dintre relațiile în care și cele mai recente studii demonstrează că are foarte mult sens să investim. Ea contribuie major la satisfacția noastră în viață și se dovedește că cei care investesc constant în imbunătățirea relației lor își prelungesc speranța de viață cu până la 8 ani.

Sunt aici pentru voi.

Faceți o programare