BINE AI VENIT, SUFLET FRUMOS
Depăsește stările depresive cu ajutorul unui specialist!
Depresia este o problemă ce afectează un număr tot mai mare de persoane, fiind în prezent a patra afecțiune la nivel mondial ca răspândire.

Sigur că este cât se poate de firesc să fim triști și supărați atunci când evenimentele de viață cu care ne confruntăm sunt negative, dar dacă aceasta tristețe persistă pentru mai mult timp și ajungi să te simți copleșit de sentimente de gol interior, neajutorare, lipsă de speranță, atunci este posibil să te confrunți cu o tulburare depresivă.

Nu trata cu indiferență starea ta de nefericire și acționeaza cât mai repede pentru ameliorarea ei! Stările depresive trăite pe perioade prelungite de timp produc modificări asupra sistemului nervos, asupra secretării subsțantelor din sistemul nervos care mai sunt numite și hormonii fericirii.

Ceea ce predispun și favorizează stările depresive sunt gândurile iraționale!

În cadrul sedințelor, psihologul va efectua o evaluare pentru a identifica semnele și simptomele care se manifestează în cazul tău și intensitatea la care resimți anumite emoții și stări.

În urma sedinței de evaluare stabilim planul de intervenție personalizat care se va focaliza pe identificarea și implementarea strategiilor optime pentru reluarea activităților benefice și regăsirea plăcerii în realizarea lor.

Totodată, te voi ajuta să identifici gândurile iraționale care stau la baza sentimentelor de deprimare, vinovăție, neajutorare ori lipsă de speranță și te voi învăța strategii de modificare a acestor gânduri.

Strategiile de modificare a gândirii iraționale odată invatate te vor ajuta și să previi reapariția pe viitor a stărilor depresive.

Psiholog Ștefania Luca
Consiliere psihologică | Ștefania Luca
Apelează la consiliere pentru problemele de deprimare când:

  • Simți o stare profundă de tristețe, senzația de gol interior sau irascibilitate, stări care se asociază cu manifestări somatice și modificări cognitive, care ajung să afecteze în mod semnificativ capacitatea de funcționare a individului;

  • Te simți deprimat zilnic, în majoritatea timpului

  • Resimți o diminuare a plăcerii în toate activitățile zilnice;

  • Ai scăzut în greutate într-o perioadă scurtă de timp;

  • Ai probleme de somn;

  • Te simți agitat sau foarte lent;

  • Simți oboseală sau lipsă de energie în fiecare zi;

  • Resimți o diminuare a puterii de concentrare ori de luare a deciziilor;

Vino la o sedință în care te voi ajuta să îți clarifici care sunt problemele cu care te confrunți și cum îți afectează ele echilibrul interior. Vom descifra împreună mecanismul de funcționare a stărilor depresive, vei înțelege cum ai ajuns tu să trăiești aceste stări, vei învăța strategii de demontare a acestor stări și vei învăța cum să gândești sănătos astfel încât să previi apariția stărilor depresive în viitor.

Sunt aici pentru tine.

Fă-ți o programare