Acasa > Consiliere psihologica
Viata fiecaruia dintre noi este presarata cu evenimente si situatii atat pozitive, cat si negative. Fiecare dintre noi are un anumit bagaj de cunostinte si abilitati pe care le utilizeaza pentru a gestiona aceste situatii, iar modul in care reusim sa le acumulam si sa le utilizam este ceea ce va contribui la trairea unei stari de echilibru psihologic sau, dimpotriva, de dezechilibru psihologic… Citeste mai mult

Pentru sanatatea noastra psihologica este important sa identificam si sa acceptam eventualele dezechilibre emotionale sau comportamentale cu care ne confruntam si sa apelam la serviciile unui psiholog cat mai curand cu putinta.

De asemenea, daca ne preocupa optimizarea si dezvoltarea noastra personala putem apela tot la un psiholog pentru a ne indeplini acest obiectiv.

Indiferent in care dintre situatii ne aflam, atunci cand luam decizia de a merge la psiholog pentru consiliere este bine sa ne documentam si sa facem alegerea cea mai potrivita pentru noi. Asta deoarece relatia care se creaza intre client si consilier este un element extrem de important in cadrul procesului de schimbare.

Daca vei alege sa apelezi la serviciile cabinetului meu psihologic as vrea sa stii ca vei beneficia de un mediu empatic, in cadrul caruia vom denumi impreuna experienta ta, pentru ca o experienta interna si poate neclara, sa devina o experienta externa, explicita si clara, ceea ce iti va oferi posibilitatea de a-ti da seama de ceea ce traiesti si/sau simti.

Vom stabili de comun acord obiectivele si responsabilitatile pe parcursul procesului de consiliere psihologica si voi fi, pas cu pas, alaturi de tine pentru a te ghida si a ma asigura ca obiectivele sunt duse la bun sfarsit cu succes.

Pe scurt, iti voi fi alaturi in calatoria pe care o vei face pentru a te descoperi si a capata cunostinte noi despre cum sa iti gestionezi mai bine emotiile si comportamentele.

Nu ezita sa te programezi folosind formularul de programare on-line, sa imi lasi un mesaj folosind campul corespunzator de pe site sau sa ma suni la numarul afisat pentru a stabili o intalnire.

Servicii oferite in consilierea psihologica