BINE AI VENIT, SUFLET FRUMOS
Te admir pentru că ai curajul să cauți ajutor.
Te admir pentru că, într-o lume în care suntem încă înconjurați de atât de multe prejudecăți legate de mersul la psiholog, tu ai curajul să cauți ajutorul și sprijinul unuia.

Trebuie să ai măcar o mică doză de putere pentru a admite că te confrunți cu stări copleșitoare sau cu situații care par fără ieșire.

Dacă citești acum aceste rânduri înseamnă că ai această mică doză de putere, iar eu te aștept cu brațele deschise să te ghidez pentru a găsi calea spre echilibru.

Pe parcursul acestei călătorii, te voi ajuta să te cunoști mai bine, să te înțelegi mai bine, să te accepți și să te iubești mai mult.

Viața fiecăruia dintre noi este presărată cu evenimente și situații atât pozitive, cât și negative. Fiecare dintre noi are un anumit bagaj de cunoștințe și abilități pe care le utilizează pentru a gestiona aceste situații.

Modul în care reușim să acumulăm și să utilizăm aceste cunoștințe și abilități este cel ce va contribui la trăirea unei stări de echilibru psihologic sau, dimpotrivă, de dezechilibru psihologic.

Sedințele de consiliere psihologică îți oferă cadrul sigur, cald și blând în care să îți clarifici ce stă la baza dezechilibrului pe care îl resimți.

Odată clarificată cauza, am să te ajut să găsești și calea pentru a depăși obstacolele și a restabili echilibrul în viața ta.

Psiholog Ștefania Luca
Consiliere psihologică | Ștefania Luca
Pe parcursul călătoriei vom descifra:

  • care este povestea ta de viață și felul în care ea te influențează în prezent;

  • care sunt gândurile care te perturbă și cum le poți modifica;

  • care este sursa emoțiilor tale intense și cum le poți tempera;

  • cum să îți asculți corpul și să înțelegi ce vrea să își transmită;

  • cum se reflectă povestea, gândurile, emoțiile și senzațiile în comportamentele tale și ce poți face ca răspunsurile tale să fie mai potrivite;

  • calitatea relațiilor tale din prezent, precum și ce poți face pentru a păstra și dezvolta relații de calitate în viitor;

  • cum poți să îți stabilești obiective realiste și care sunt pașii de urmat pentru a le atinge;

Pe măsură ce devii conștient de mecanismele care influențează apariția dezechilibrelor, începi să masterizezi folosirea instrumentelor psihologice care le combat și îți asumi moduri noi și sănătoase de gândire, rolul meu în viața ta începe să pălească.

Va fi momentul de la care mă voi putea retrage pentru a te lăsa să îți continui cu încredere călătoria prin viață.
Dar te asigur că voi fi mereu aici, în umbră, pentru momentele în care vei simți nevoia să mă chemi. Așa cum le place unor clienți să spună: ”Just for a quick reality check.” 🙂

Sunt aici pentru tine.

Fă-ți o programare