Workshop-Depresia pre si post partum

Cabinetul individual de psihologie Luca Stefania in colaborare cu www.burticamea.ro te invita la intalnirea tematica de Miercuri, 29 Octombrie , ora 18,30, la Centrul de educatie parentala si alaptare Burtica Mea, de pe str. Henri Barbusse nr.39, Cluj-Napoca, pentru a afla cum recunostem semnele depresiei pre si post partum si ce putem face pentru a o preveni.

Perioada care incepe cu aproximativ 9 luni inainte de nastere si care se intinde pana la cel putin 9 luni dupa nastere este una extrem de incarcata emotional. Este o perioada frumoasa, dar nu este una usoara, iar studiile raporteaza un procent de depresie postpartum cuprins intre 12 si 20%.

Vestile buna sunt ca:
– depresia postpartum poate fi prevenita,
– semnele si simptomele ei pot fi identificate ,
– exista remedii si ele depind in foarte mare masura de viitoarea si proaspata mama.

Daca doresti sa afli care sunt semnele si manifestarile depresiei postpartum, care sunt indiciile care prezic un episod depresiv major si cum ar trebui sa actionezi daca identifici aceste semne, atunci te asteptam cu drag la workshopul nostru.

Pentru inscrieri si alte detalii te rugam sa ne scrii la contact@burticamea.ro sau sa suni la numarul de telefon 074833563.

Investitia ta este de 35 Ron.

Nu ezita sa te programezi folosind formularul de programare on-line, sa imi lasi un mesaj folosind campul corespunzator de pe site sau sa ma suni la numarul afisat pentru a stabili o intalnire.