Grup de relaxare

happyRestabileste-ti echilibrul folosind tehnici de relaxare

Training autogen Schultz
Relaxare progresiva Jacobson
Relaxare prin tehnica imageriei dirijate

Traim timpuri in care lucrurile evolueaza cu foarte mare repeziciune si in care suntem extrem de solicitati pentru a ne adapta cat mai rapid schimbarilor care au loc zi de zi. In aceste conditii este important sa ne preocupam pentru optimizarea si dezvoltarea noastra personala, astfel incat sa reusim sa ne pastram echilibrul psihologic si sa ne crestem calitatea vietii.

Nu sunt putine momentele in care agitatia, stresul, dificultatile vietii cotidiene sau problemele medicale ne fac sa ne simtim ca si cand am fi pierdut controlul asupra fiintei noastre. In aceste momente ne putem simti confuzi, speriati, furiosi, simtim cum ne pierdem energia, sistemul nostru imunitar slabeste si pot aparea chiar unele dureri.

Acestea sunt momentele in care trebuie sa ne reamintim de multitudinea de resurse interioare ale fiintei umane si de capacitatea noastra de a le activa si utiliza pentru restabilirea echilibrului nostru fizic si psihic. Printre beneficiile practicarii tehnicilor de relaxare se regasesc: eliberarea de tensiune, diminuarea anxietatii, cresterea increderii in sine, reglarea ciclurilor de somn, cresterea capacitatii de concentrare, imbunatatirea reactiei la stres, imbunatatirea sistemului imunitar, reglarea problemelor de dinamica sexuala, etc.

Astfel, iti propun participarea la un ciclu de 12 intalniri, in cadrul carora vei invata cele mai raspandite si mai de succes tehnicile de relaxare validate stiintific. La finalul ciclului de intalniri, vei detine instrumente extrem de puternice si eficiente in controlul fricii, furiei, tensiunii musculare sau emotionale.
Intalnirile vor avea loc o data pe saptamana si vor avea o durata de 1.5 ore, sunt structurate pentru grupuri a cate 5 persoane, ofera informatii teoretice si aplicatii practice pentru metodele si tehnicile invatate.

Termenul limita pentru inscrieri este 24 octombrie 2015

Investitia ta : 30 lei/sedinta
Inscrieri: la telefon 0744 61 41 41 sau pe adresa de e-mail stefania@psihologclujnapoca.ro