Sanatatea psihologica a copilului acum si in viitor

Am raspuns invitatiei Forever Living Products Cluj-Napoca de a aborda, din punct de vedere psihologic, tranzitia de la perioada de vacanta la cea de activitate, in ceea ce ii priveste pe copiii care merg la gradinita sau la scoala.

Va invit sa participati in numar cat mai mare la acest eveniment, la Hotel Belvedere, pe data de 17 Septembrie, cu incepere de la orele 18:30. In cadrul lui veti avea ocazia sa primiti informatii pretioase din partea unui medic, a unui psiholog si a unui antrenor sportiv cu privire la provocarile pe care le presupune aceasta perioada de tranzitie si solutii optime pentru depasirea acesteia. Va fi un eveniment dedicat cu precadere parintilor, bunicilor si celor care au in grija, intr-un fel sau altul, copii care desfasoara activitati in colectivitate.

In ceea ce priveste partea de implicatii psihologice vom aborda subiecte precum: diferenta din punct de vedere psihologic intre perioada vacantei si cea de gradinita/scoala (pentru grupele de varsta 3/4ani-6ani si 6/7 ani-12/14 ani), rolul atasamentului in stabilirea relatiilor, dezvoltarea emotionala si rezolvarea de probleme.

Va asteptam cu drag!

Nu ezita sa te programezi folosind formularul de programare on-line, sa imi lasi un mesaj folosind campul corespunzator de pe site sau sa ma suni la numarul afisat pentru a stabili o intalnire.