Saptamana altfel 2016

Anul acesta cabinetul nostru psihologic a fost implicat, pentru al doilea an consecutiv, in diverse activitati in cadrul saptamanii educationale denumite „Scoala altfel”.
La fel ca si anul trecut, activitatile la care am participat au fost oferite impreuna cu colaboratorii nostri Asociatia Dog Assist.

Saptamana „Scoala Altfel” este o saptamana dedicata educatiei nonformale, iar activitatile din cadrul acestei saptamani sunt structurate in asa fel incat sa satisfaca nevoile psihologice, educationale si sociale deopotriva.
Unul dintre copiii cu care am interactional a spus ca „Scoala altfel” inseamna pentru el: „relaxare, ajutarea persoanelor care au nevoie, uniune intre colegi si multe activitati diferite de orele obisnuite”.

Intr-adevar preocuparea in structurarea acestor activitati este pentru oferirea de momente placute in care se urmaresc si scopuri educationale. Este o saptamana in care se pune in practica ideea de incluziune, toleranta, multiculturalitate, diversitate, creativitate si explorare.

Cabinetul participa in cadrul acestei saptamani la activitati care presupun interactiunea cu cainii special pregatiti pentru a sustine activitati si terapie asistata de animale.

Poti vedea aici imagini din cadrul activitatilor la care am participat, iar accesand pagina terapie asistata de animale poti descoperii beneficiile terapeutice ale interactiunii om-animal.

Foloseste formularul de programare on-line pentru a solicita o sedinta asistata de caini.

Nu ezita sa te programezi folosind formularul de programare on-line, sa imi lasi un mesaj folosind campul corespunzator de pe site sau sa ma suni la numarul afisat pentru a stabili o intalnire.