Voucher-ul verii 2015

Lucrurile evolueaza cu foarte mare repeziciune si suntem extrem de solicitati pentru a ne adapta cat mai rapid schimbarilor care au loc zi de zi.

Preocuparea continua pentru optimizarea si dezvoltarea noastra personala este esentiala pentru a reusi sa ne pastram echilibrul psihologic si sa ne crestem calitatea vietii.

Nu sunt putine momentele in care stresul, agitatia, dificultatile si problemele vietii cotidiene ne fac sa ne simtim ca si cand am fi pierdut controlul asupra fiintei noastre. In aceste momente ne putem simti speriati, furiosi, confuzi, simtim cum ne pierdem energia si interesul pentru diferite activitati.

Acestea sunt momentele in care trebuie sa intelegem ca avem nevoie de sprijinul unui specialist pentru reactivarea si utilizarea resurselor noastre interioare astfel incat sa restabilim echilibrului nostru fizic si psihic.

In cadrul Cabinetului psihologic Luca Stefania vei beneficia de intelegerea si sprijinul necesar pentru depasirea momentelor dificile din viata ta, iar daca vei decide sa ne calci pragul in lunile iulie-august ale anului 2015, vei primi un voucher pentru doua sedinte de consiliere psihologica la jumatate de pret . Vei putea utiliza acest voucher in nume propriu sau il poti face cadou. Acest voucher va deveni activ incepand cu a 3-a sedinta de consiliere. Voucher-ul se adreseaza atat noilor veniti, cat si clientilor existenti.

Nu mai sta pe ganduri si fa-ti o programare, prima sedinta este intotdeauna gratuita.

Nu uita ca tu poti fi schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!